loodgieter amsterdam u ziet hier een cv ketel

CV ketel kopen tips bij het uitkiezen van een nieuwe combiketel

CV ketel kopen waar moet je op letten bij de aanschaf van een nieuwe cv ketel

CV ketel kopen? Na 15 jaar is een ketel meestal aan vervanging toe.  Er zijn veel soorten cv ketels. Welke type ketel kies je? Waar let je op bij de aankoop van een nieuwe CV ketel? De aanschaf van een nieuwe cv ketel is niet goedkoop dus het is belangrijk dat je kiest voor een ketel die bij jouw woonsituatie past. 5 punten die je helpen bij de keuze van je cv ketel.

1.  Doe de cv ketel koopwijzer. Zo zie je gelijk welk type cv ketel jij nodig hebt.

2. Als je het juiste type cv ketel hebt bepaald vraag je offertes aan.  Offertes zijn altijd vrijblijvend en gratis. Je totale kosten bestaan altijd uit 2 onderdelen. De prijs voor de combiketel en de installatiekosten. Deze kosten verschillen altijd erg per woonsituatie, maar kunnen wel 40% tot 50% van de totaalprijs uitmaken. Vandaar dat het van belang is dat de monteur of installateur jouw woonsituatie kent.

3. Beoordeel de offertes van de cv ketels goed. Offertes kunnen sterk van elkaar verschillen. Let op wat je nu eigenlijk krijgt. Gebruik bijvoorbeeld een checklist om offertes te vergelijken.

4. Je bent nu al dichtbij de koop van je nieuwe cv ketel. Spreek de laatste zaken nog eenmaal goed door met de installateur.

5. Onderhoud je nieuwe CV ketel goed door een onderhoudscontract. Goed en regelmatig onderhoud zorgt ervoor dat je langer geniet van je cv ketel. En dat je veel zuiniger stookt!

0 antwoorden

Laat een reactie achter

Wilt u zich mengen in de discussie?
Voel u niet bezwaard om bij te dragen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *